Thursday, October 7, 2010

De la mine, flori din Paris

Mi-au placut florariile din Paris. A fost locul unde am vazut, intr-adevar, ca poate fi "primavara in ianuarie", vorba unui cantec. Si am inceput sa ma uit si sa pozez. Azi e urat afara si foarte frig si de aceea  vi le trimit voua, cititorilor mei, oriunde ati fi, ca sa va incalzeasca.














8 comments:

Aliceee Traveler said...

Multumim de poze si de gandul de a ne trimite flori in plina iarna. Hmmm si eu ma gandeam sa povestesc despre mare iarna, desi e destul de frustrant :)

Traveling Hawk said...

Da,a venit cam devreme iarna dar sper sa mai vina niste zile frumoase, sa mai dau o raita pe V.Ariesului :)

Razvan Pascu said...

Foarte frumos. Si mie mi-au placut mult florariile din Paris. La fel mi-au placut foarte mult in Hong Kong unde este o strada doar cu florarii si e foarte multa culoare pe acolo.

Traveling Hawk said...

O strada intreaga de florarii? Stii cum se numeste cumva? Atunci acolo trebuie sa merg! Oricum as vrea sa ajung la Hong Kong.

VertAnge said...

Mie mi-au placut inventivitatea florarilor francezi. Fac tot felul de aranjamente florale simple, dar de efect. Unul l-am adus pana acasa :)
A avut nenea de la florarie sa puna un gel la baza tulpinilor astfel incat sa reziste mult timp si sa nu am probleme pe drum.

Traveling Hawk said...

Pozele acestea sunt facute iarna, cand nu aveau la dispozitie asa un sortiment bogat, imi inchipui cum trebuie sa fie vara...

Liliana said...

Frumos :).
O idee din Laponia - florile se ingheata :). Adica se pun intr-un vas cu apa, care evident se face bocna la -50, apoi se rastoarna. Un trandafir inghetat pare vesnic. Desigur o perioada de timp...

Traveling Hawk said...

Multumesc Liliana! Le-am vazut pe blogul tau si sunt minunate.